C
ShareThis
Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Θόρυβος μία ανεπιθύμητη εξωστρέφεια. Πτυχές του προβλήματος της ηχορρύπανσης
28-11-2013 22:57

Θόρυβος μία ανεπιθύμητη εξωστρέφεια. Πτυχές του προβλήματος της ηχορρύπανσης

Επειδή το πρόβλημα της ηχορρύπανσης είναι σημαντικό και συνεχώς μεγαλώνει στα πλαίσια μιας κακώς  εννοούμενης ανάπτυξης, που όχι μόνο δεν είναι όφελος για την πόλη αλλά υποβαθμίζει συνεχώς την ποιότητα ζωής, είναι απαραίτητη η παρουσία μας, για να διεκδικήσουμε και να υπερασπιστούμε το δικαίωμά μας στην ησυχία όπως επιτάσσουν οι οδηγίες ΠΟΥ, Ε.Ε  και Ελληνικής νομοθεσίας, οι οποίες καταστρατηγούνται βάρβαρα. Η Παγκόσμια οργάνωση υγείας θεωρεί  την ηχορρύπανση ως την πιο σημαντική αιτία που απειλεί την υγεία μας, μετά την μόλυνση του περιβάλλοντος.

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013 το μέλος του ΕΛ.ΙΝ.Α. κ. Σκαρλάτος Δημήτριος, Αναπληρωτής Καθηγητής Ακουστικής και Ηχορρύπανσης του Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος του Δ.Σ. του ΕΛ.ΙΝ.Α, πραγματοποίησε, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης, διάλεξη στην εκδήλωση που διοργανώνουν οι φορείς που συμμετέχουν στο Δίκτυο για την υπεράσπιση του δικαιώματος των πολιτών στην ησυχία με θέμα: Θόρυβος μία ανεπιθύμητη εξωστρέφεια. Πτυχές του προβλήματος της ηχορρύπανσης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου ΑΣΤΗΡ, στα πλαίσια του FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. 

Ο τίτλος της διάλεξης ήταν «Περί θορύβου ο λόγος. Ευχάριστος, ανεκτός και επικίνδυνος θόρυβος. Μηχανισμοί επίδρασης, ενόχλησης  και βλάβης  στον άνθρωπο». Επισυνάπτεται το αντίστοιχο αρχείο παρουσίασης.



Συνημμένο:


Επιστροφή



Newsletter