C
ShareThis
Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

1ο Εργαστηριακό Σεμινάριο "Μέτρηση Δομικής Ηχομόνωσης"
20-02-2017 16:42

1ο Εργαστηριακό Σεμινάριο

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ακουστικής (ΕΛ.ΙΝ.Α.) σε συνεργασία με το Εργαστήριο Αρχιτεκτονικής Τεχνολογίας - Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης διοργανώνει Εργαστηριακό σεμινάριο με αντικείμενο την μέτρηση δομικής ηχομόνωσης. Σκοπός του εργαστηρίου είναι η απόκτηση δεξιοτήτων στις μετρήσεις δομικής ηχομόνωσης από νέους επιστήμονες της ακουστικής, αλλά και η ενημέρωση αντίστοιχων έμπειρων για τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα των μετρήσεων.

Το σεμινάριο απευθύνεται στα ενδιαφερόμενα μέλη του ΕΛ.ΙΝ.Α. καθώς και σε όλους όσοι ασχολούνται εκπαιδευτικά, ερευνητικά ή επαγγελματικά με την ακουστική. Διοργανώνεται από ομάδα ακαδημαϊκών και επαγγελματιών με ειδίκευση και πολυετή πείρα στις ηχητικές μετρήσεις.

Δηλώσεις συμμετοχής κατατίθενται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση helina-workshops@googlegroups.com μέχρι την 30η Μαρτίου 2017. Λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με το περιεχόμενο του σεμιναρίου, αλλά και την διαδικασία δήλωσης συμμετοχής μπορούν να βρεθούν στο συνοδευτικό αρχείο.



Συνημμένο:


Επιστροφή



Newsletter